Bara glad

on

DSCN1771.JPG

Åh härliga tid! Tiden rinner verkligen iväg och jag ska verkligen inte klaga. Arbetet är igång och nu har det gått några veckor sedan jag hade semester. Bra väder och mycket avkoppling hade jag på min semester. Mycket har jag hunnit med sedan semester, som att gå på Berns då det var Fashion Week, äta god mat på Thaibåten, Södermalm och även ätit god mat på Holmen i Saltsjöbaden.

Verkligen njuter av dessa dagar då det är så härliga varma dagar. Eftersom jag arbetar oregelbundet så får jag ibland planera och göra saker när det allt faller på sin plats. Som denna dag. Har en del att göra innan jag arbetet men inser att jag har ju egentligen hela veckan framför mig, så jag hinner 🙂

För någon vecka sedan hann jag shoppa lite innan mitt arbete. Fick syn på mina svarta favoritbyxor på Gina Tricot. Jag trodde verkligen att de skulle vara helt slutsålda men icke. Det var ju ändå långt innan semestern jag köpte dessa härliga byxor och trodde att de skulle gå åt som smör.

Då köpte jag två par svarta och är fortsatt nöjd med dessa, använder dem nästan jämt. Fick syn på ett par vita likadana på Gina Tricot och blev så glad att jag kan variera lite, inte efter humöret eftersom det är på topp men kanske efter vilken tillställning 🙂

Ha en fortsatt underbar dag 🙂

 

 

Innehållet har länkar

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s